Somnis per a Noa

Somnis per a Noa (2016)

Aquesta es la tercera obre musico-teatral feta pel nostre centre, Les primeres obres van ser l'adaptació de Don Quixot (2012) i l'obra de teatre Tina Brillantina (2013).

Somnis per a Noa és la segona participació del S.T.O. al Eclèctic Festival d’Arts Escèniques des de la Discapacitat de Tarragona amb l'obra de teatre Somnis per a Noa, feta per l'educadora Yolanda Raduà i interpretada pels usuaris i usuaries.

"Què passaria si el somni de la teva vida no fos com te l’havies imaginat? Això és el que els passa al Pau i a la Cèlia quan tenen entre els seus braços la Noa, la filla tan esperada i desitjada. Però els seus esquemes es trenquen…"

A més a més de a l'eclèctic 2016, l'obra Somnis per a Noa va ser representada a a diversos centres educatius com a part d'un projecte per a apropar la nostra realitat als joves de la ciutat. En son alguns exemples l'actuació a l'Institut Pons d'Icart, l'Institut Vidal i Barraquer o la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia de la URV entre d'altres.

Actuació del 14 de desembre de 2016 al institut Martí i Franquès.