Pessebres

Pessebre "Taps de suro"

Participació del 2019 al 91è concurs de Pessebres de Nadal de l'associació pessebrista de Tarragona amb el Pessebre titulat "Taps de suro" en el que vàrem recrear paisatge sencer amb la seva ciutat, el castell al cim de la muntanya, un molí de vent, un riu amb dos ponts i un molí d'aigua, una gran cova, el nostre centre ocupacional i, per descomptat, el portal de Betlem. El nostre pessebre més gran fins a la data i el que més feina ens ha portat mai i en el que vam treballar del juny fins al desembre va obtenir una merescudíssima primera posició a la categoria de centres educatius.

Pessebre "Som Nadal"

Participació del 2018 al 90è concurs de Pessebres de Nadal de l'associació pessebrista de Tarragona amb el Pessebre titulat "Som Nadal" en el que els usuaris i educadors del centre encarnem les figures tradicionals. Diploma corresponent al quart premi.

Pessebre d'arbre de Nadal

El S.T.O. Solc va aconseguir el tercer premi del 87è Concurs de Pessebres de Nadal 2015 organitzat per L'ASSOCIACIÓ PESSEBRISTA DE TARRAGONA en la categoria Col·legis-Instituts.

Pessebre de torretes

El S.T.O. Solc vam quedar en primer lloc al 86è Concurs de Pessebres de Nadal 2014 organitzat per L'ASSOCIACIÓ PESSEBRISTA DE TARRAGONA en la categoria Col·legis-Instituts.

Pessebre de les càpsules de cafè

El S.T.O. Solc vam quedar en segona posició al 85è Concurs de Pessebres de Nadal 2013 organitzat per L'ASSOCIACIÓ PESSEBRISTA DE TARRAGONA en la categoria Col·legis-Instituts.