La Jordina, el drac i el poble que va créixer massa

La Jordina, el drac i el poble que va créixer massa

La Jordina, el drac i el poble que va créixer massa és un projecte del S.T.O. Solc consistent en un conte infantil on la història i les il·lustracions han estat realitzades per nosaltres mateixos. Aquests dibuixos estan inspirats tant les usuàries i usuaris del centre com en elements i localitzacions pròpies de Tarragona.

Es tracta d'una reinterpretació molt especial de la Llegenda de Sant Jordi on també hem volgut incloure altres valors com el feminisme, el respecte als animals, l'ecologisme, l'economia sostenible, la inclusió de personatges amb capacitats diverses i la resolució dels problemes mitjançant la no-violència.

En l'apartat gràfic i el disseny hem rebut la col·laboració desinteressada dels professors i alumnes de Preimpressió Digital de l'Institut Pere Martell de Tarragona. Els hi estem enormement agraïts.

Sinopsi: Fa molt de temps hi havia un poble enorme que cada dia veia com un drac vegetarià apareixia per a menjar-se totes les seves verdures. La gent, desesperada, no sabia què fer, però una noia anomenada Jordina, amb la Síndrome de Down i la capacitat de veure el món de manera molt especial, estava decidida a solucionar aquell enrenou sense que ningú prengués mal.

Hem creat una campanya de micromecenatge a Verkami www.vkm.is/jordina per tal de:

  • Costejar la fabricació dels llibres i algunes de les recompenses associades a les donacions.

  • Fer-nos càrrec de les despeses ocasionades de l'enviament postal d'aquestes.

  • Comprar el material utilitzat durant el procés de creació de les il·lustracions.

  • I un cop assolida aquesta xifra, els diners que seguim recaptant aniran destinats íntegrament al benestar dels usuaris i usuàries mitjançant la realització d'activitats o la compra de material.

Informació tècnica:

Escrit per : Ismael Colombo (Educador del S.T.O. Solc)

Aquarel•les: Iolanda Raduà (Educadora del S.T.O. Solc)

Dibuixos: Sara Gallego, Sara Lahmar, Quinan Feced, Albert Sancho, Nerea Martínez, Oscar Brando, Christian Torres, Iván Pérez, Javier Pinel, Pedro Moreno, Yasmin Serrano, Samuel Ferreres, Jose Maria Moreno, Cristian Ortega, Jose Alfredo Vargas (Usuàries i usuaris de S.T.O. Solc).

Disseny gràfic: Estudiants i profesors de Preimpressió Digital del l'Institut IES Pere Martell de Tarragona